iTV komt dichterbij

Web 2.0 klinkt veel mensen nu bekend in de oren. TV 2.0 echter nog niet. Toch zal dit onderwerp in de komende jaren steeds populairder worden met de opkomst van concepten als Joost en Tribler. Deze concepten proberen ‘TV on-demand’ te perfectioneren en geven nieuwe mogelijkheden om informatie te koppelen aan video, bijvoorbeeld door middel van tagging.

MIBATI heeft op gebied van iTV een samenwerkingsverband met een projectgroep van de Academie voor Digitale Communicatie. Deze projectgroep zal werken aan het INVISIOS project. Dit project richt zich op de ontwikkeling van een nieuw videoplatform dat ruimte biedt aan (de ontwikkeling van) interactieve content.

In de komende vijf maanden zal het project worden opgezet en zal er regelmatig nieuws naar buiten komen over de voortgang. Wij houden u op de hoogte.

No comments yet. Be the first.

Reageer!

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen geven.